VIDEO: Nemac otvorio hotel u znaku kobasice

Domišljati nemački mesar smislio je kako da poveća prodaju domaćih kobasica koje sam proizvodi, pa je nedavno otvorio "prvi hotel u znaku kobasica".
Klaus Bebel, mesar iz bavarskog Georgensgminda svestan je toga da njegov hotel neće biti odredište vegetarijanaca niti vegana.
 
"Neslaganje je u osnovi mog poslovnog modela. Ili će gosti smatrati da je ovo mesto super ili će odmahnuti rukom i kazati - nikad više", kazao je uz smeh.
 
Bebelov hotel ima sedam soba, a u svakoj od njih zidovi su oblepljeni tapetama sa uzorkom sočnih kobasica.
 
I iznad kreveta u jednoj od njih vise mesni proizvodi. Svuda se nalaze i uputstva za izradu kobasica i mesnih proizvoda. Po ulasku u hotel goste odmah pored recepcije očekuje pult s konzerviranim viršlama, gazdin proizvod.
 
Za pasionirane obožavatelje mesnih prerađevina rezervisana je soba broj 1. U njoj iznad kreveta vise plastične kese sa sirovim mesom i mašću. I ogradu stepeništa u hotelu krase Bebelovi najprodavaniji mesni proizvodi.
 
Gosti željni znanja mogu ga nadograditi u gazdinoj mesari gde mogu učestvavati u izradi bavarskih kobasica. Ponosni Bavarac kaže da smatra da se njegov proizvod mora razlikovati od onih koji se prodaju u nemačkim supermarketima, te stoga gostima mora ponuditi više i bolje.
 
"Naše je načelo: Umesto da samo kupite kobasice, učestvujte u njihovoj izradi", kaže on. Hotel je smešten u blizini Bebelove mesare, a u renoviranje zgrade u kojoj se nekad nalazila lokalna gostionica, uložio je 800.000 dolara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće