Mekdonalds uvodi veganski meni

Na Mekdonaldsovom meniju uskoro će se naći Veggie Dippers koji su odobrili vegani.
Reč je o jelu koje je napravljeno od crvene paprike, pirinča, sosa od sušenog paradajza i graška i uvaljano je u prezle.
 
Moći će da se naruči u meniju s krompirićima i pićem za 4,99 funti ili u okviru Happy Meala koji sadrži dva Dippersa i veganski prilog, porciju povrća, voća ili krompirića, vodu ili voćni sok.
 
Veganski meni komentarisao je i Tomas O'Nil, direktor marketinga Mekdonaldsa u Velikoj Britaniji i Irskoj, gde će ovaj meni prvo biti uveden.
 
"U poslednjih 12 meseci videli smo porast broja mušterija od 80 odsto zbog vegetarijanskih opcija koje smo uveli, a sada je vreme da ih napravimo i u veganskoj verziji. Veggie Dippers je ukusan dodatak našem meniju", kazao je O'Nil.
 
Ova godina bila je odlična za vegane s obzirom na to da su restorani i prodavnice uveli veganske opcije svoje dobro poznate hrane.
 
Veganski meni u ovaj lanac brze hrane stiže 2. januara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće