FOTO: Večera u restoranu turskog kuvara u Abu Dabiju 162.000 evra, pogledajte račun

Gosti su bili u neverici kada su dobili račun od 162.000 evra u restoranu poznatog turskog kuvara Nusreta Gokčea, poznatog kao Salt Bae.
FOTO: Večera u restoranu turskog kuvara u Abu Dabiju 162.000 evra, pogledajte račun
Foto: Pixabay
Restorani Nusreta Gokčea čuveni su po visokim cenama hrane i usluga, pa tako ni restoran "Nusr-Et Steakhouse" u Abu Dabiju nije izuzetak.
Slavni kuvar Salt Bae poznat je po svojim video-snimcima specifičnog načina soljenja mesa. Posle računa sa paprenom sumom za goste restorana koji su u njemu večerali, vlasnik se suočio se osudama.
Tako je kuvar na svom Instagram profilu objavio fotografiju računa sa mnogo cifara.
 
Prema fotografiji računa, naknada za uslugu nije uključena. Na večeri je bilo 14 ljudi, a račun je iznosio 162.000 evra.
 
 
Na računu se vide neke od istaknutih porudžbina, koje su uticale na konačnu sumu usluge. Tako pet flaša čuvenog vina "Pétrus" košta koliko i hrana.
 
Posle objave ovog računa, pratioci čuvenog kuvara nisu bili oduševljeni.
 
Jedan od komentara je: "Mislim da ovo nije baš inteligentan način da se predstave restorani ovog čoveka, cene i način života. Ova vrsta objava uznemiruje većinu ljudi širom sveta i odbija ih da posete bilo koji od njegovih restorana koji mogu biti u njihovom gradu ili na destinaciji koju posećuju."
 
Turski kuvar Nusret Gokče postao je poznat po načinu na koji soli meso. Da bi stekao umeće i slavu, radio je po lokalnim restoranima u poznatim metropolama. Posle toga se vratio u Tursku i otvorio svoj prvi restoran "Nusr Et", a kasnije i niz drugih po svetu.  
  • alex

    23.11.2022 12:14
    Ako se ne varam, to je bila vecera F1 sampiona Sebastiana Fetela kojom se oprasta od F1. S obzirom da je F1 u pitanju, za njihove standarde, racun je verovatno normalan. Necu da ulazim u to da li je normalno dati 160k evra na veceru...
  • Vox populi

    23.11.2022 10:40
    Nije glup taj što je platio, nego oni od kojih je pokrao. Možda smo to i mi.
  • 696

    23.11.2022 07:38
    Da dodam
    Nusret soli meso, nama sole pamet i zarađuju mnogo, mnogo više od Nusreta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

VIDEO: Spljošteni kroasani novi hit

Kroasani su, zbog svoje hrskavosti i prozračne teksture mnogima omiljena peciva. Zato se ljubiteljima kroasana možda neće svideti to da su najnoviji hit kroasani koji se pre pečenja - spljošte.