Lažna nagradna igra za "Jelen" pivo: Ne otvarajte link

Apatinska pivara upozorila je na lažnu nagradnu igru "Jelen" piva.
Lažna nagradna igra za "Jelen" pivo: Ne otvarajte link
Foto: Pixabay
Ta pivara je saopštila da je identifikovala takozvani "phishing link" koji oglašava lažnu nagradnu igru "Jelen" piva na vajberu i sličnim sistemima elektronske komunikacije, koja neovlašćeno koristi naziv i logo "Jelen" piva.
"Imajući u vidu da je u pitanju lažni link sa nazivom navodne nagradne igre ‘Jelen pivo - poklon za 266. godišnjicu’, preko koje se potencijalno prikupljaju i zloupotrebljavaju lični podaci, ovom prilikom apelujemo na potrošače i sva zainteresovana lica da ne otvaraju ovaj link i ne učestvuju u ovoj i sličnim lažnim nagradnim igrama", navode u pivari.
Dodaje se da je Apatinska pivara preduzela mere radi sprečavanja prevare i otkrivanja počinilaca ovog krivičnog dela.
  • Mile

    14.01.2023 18:10
    Lažna zemlja
    U srbiji je sve lažno kako onda da razlikujemo lažne nagradne igre?
  • Steva

    12.01.2023 20:37
    sramota je kako nam dobro ide
    Kod nas je lažna nagrada za Jelen pivo,lažne kriptovalute,lažne nagrade za Frikom-ov sladoled,pa te nema odgovornih za LOTO aferu,dakle sve ja lažno a jedino ja istinit moralni pad sa kojim se suočavamo svakodnevno.
  • Dr

    12.01.2023 20:03
    Preporuka
    Ne otvarajte ni aplikaciju ministra Malog!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

VIDEO: Spljošteni kroasani novi hit

Kroasani su, zbog svoje hrskavosti i prozračne teksture mnogima omiljena peciva. Zato se ljubiteljima kroasana možda neće svideti to da su najnoviji hit kroasani koji se pre pečenja - spljošte.