Može biti ručak, a odlično će se uklopiti i u večeru.
U pitanju je fantastična kombinacija sastojaka - ćureće belo meso u jogurtu, a recept ima Coolinarika.
Potrebni sastojci:
– 500 g ćurećeg belog mesa
– 4 dl jogurta
– 100 g kačkavalja
– 100 g prezli
– 2 kašike peršuna
– biber, so, po ukusu
– malo ulja
Priprema:
Kačkavalj izrendati na krupno, peršun sitno iseckati, a meso iseći na šnicle.
U odgovarajućoj posudi izmešati kačkavalj, peršun i prezle.
Šnicle pobiberiti i posoliti po ukusu, umakati u jogurt i uvaljati ih u smesu sa kačkavaljem.
Vatrostalnu posudu premazati uljem, složiti pripremljene šnicle, preostali jogurt i smesu za paniranje preliti preko njih i pokriti aluminijumskom folijom.
Peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 20 minuta, pa skinuti aluminijumsku foliju i ostaviti šnicle da se zapeku.
Poslužiti uz pomfrit ili po želji.
Prijatno!
OGLASI RADNO MESTO! Ukoliko imate potrebu za radnom snagom nudimo vam mogućnost da na jednostavan način oglasite poziciju za posao.
Radno mesto možete oglasiti u odeljku Oglasi za posao ili jednostavno klikom na ovu poruku.
Komentari 5
Steva
Jašta
Dema Gogić
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar