Znamo da ih svaki kraj pravi malo drugačije, pa su tako neki potpuno "stisnuti" i hrskavi, dok su drugi mekši i masniji. Hrskavi ili mekši - od svih čvaraka može se napraviti jedan delikates.
Savršeno je predelo, posebno na finom, domaćem hlebu. Namaz se priprema od čvaraka, kisele pavlake, tvrdo kuvanih jaja, mlevene paprike, soli i bibera. Kako biste dobili finu, kremastu teksturu, biće vam potreban blender.
Potrebni sastojci
čvarci
kuvana jaja
kisela pavlaka
beli luk
mlevena paprika
so i biber
Kako se priprema
Prvo u blenderu sameljite čvarke pa im dodajte ostale sastojke. Blendajte dok smesa ne postane potpuno kremasta, kako bi se lako mazala na hleb. Začinite po želji i poslužite uz domaći hleb ili krekere.
OGLASI RADNO MESTO! Ukoliko imate potrebu za radnom snagom nudimo vam mogućnost da na jednostavan način oglasite poziciju za posao.
Radno mesto možete oglasiti u odeljku Oglasi za posao ili jednostavno klikom na ovu poruku.
Komentari 0
Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar