Uhapšene jer su urezale inicijale u Koloseum

Dve Amerikanke uhapšene su u Rimu nakon što su pomoću novčića urezale svoje inicijale u unutrašnjosti rimskog Koloseuma.
Dve Amerikanke uhapšene su u Rimu nakon što su pomoću novčića urezale svoje inicijale u unutrašnjosti rimskog Koloseuma.

Dnevne italijanske novine "La Stampa" navele su kako su devojke uzrasta 21 i 25 godina uhvaćene na delu, a videli su ih turisti koji su slučaj prijavili obezbeđenju.

Dva slova J i N bila su velika i nalazila su se na jednoj cigli istorijskog amfiteatra. Amerikanke, obe iz Kalifornije, napravile su i selfi na kojem se vide i ugravirani inicijali pre nego što su uhapšene.

Amerikanke se sada suočavaju sa optužbama za materijalnu štetu na zgradi od istorijskog i umetničkog značaja. Cena prekršaja neće biti mala. Naime, prošlog novembra vlasti u Rimu kaznile su Rusa sa 20 hiljada evra nakon što je učinio isto.

  • 10.03.2015 22:40
    kako nasi ne pokupe nesto u vezi sa zastitom imovine i gradjana od Evrope?
    Da lisu ispostavili račune šipšipu koji je cimao krat i ostalima koji su palili. Nisu . A pašspoše im daju. Ni za porez ih ne vijaju.Hrvati bi im već dostavili svašta. Sudska rešenja i uterivače dugova.Kad pšlatis dobiješ pasoš. D ali smo tako glupi, tako izdajnici ili tako nesposobni? Šta nam fali??
  • sdragan

    10.03.2015 13:58
    A kod nas pokradu sve sto se moze sa sa spomenika na Iriskom vencu i nikom nista ???
    J'bes drzavu!
  • xy

    10.03.2015 09:32
    Dobro, koliko treba biti bahat, glup i neobrazovan, jadan i .... ne umem ni da smislim šta sve još - pa da se ovako nešto uradi?... Koliku god kaznu da im odvale, biće premalo!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.