FOTO: Na prodaju Rajsko ostrvo

Rajsko ostrvo na Bahamima prodaje se za 75 miliona dolara.
Rajsko ostrvo na Bahamima prodaje se za 75 miliona dolara. Prekrasno ostrvo sa bajkovitim plažama i tirkizno plavim morem, koje ostavlja bez daha, zauzima površinu od 115.000 kvadratnih metara.

U cenu su uključeni luksuzna vila, pansion i objekat za osoblje, dvorana za prijeme, fitnes centar, bazen, kapela, heliodrom i igralište za golf.

U luksuznom smeštaju mogu da borave 22 osobe.

Na ovom neverovatnom ostrvu snimane su scene iz brojnih filmova, a jedan od najpoznatijih je iz serijala o Džejmsu Bondu, "Operacija grom" iz 1965. godine.

Troškovi održavanja ostrva su tokom godina varirali. Osamdesetih ga je kupio Donald Tramp za 79 miliona dolara, da bi ga kasnije prodao za vrtoglavih 400 miliona Mervu Grifinu.

Sadašnji vlasnik ostrva je Sol Kerzner Salomona (75), koji je za ovo čarobno mesto svojevremeno platio 125 miliona dolara.

  • WAD

    27.07.2011 07:24
    www
    Kupio bi ja to, ali ako ima ajkula, onda cu preskociti :(
  • Lord Henry

    25.07.2011 08:30
    Moze na rate ? Samo da dinar ostane stabilan

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja