Putnica seksualno uznemiravala stjuarda

Jedna učiteljica neprikladno je dodirivala stjuarda kompanije Virdžin Atlantik i zahtevala seks nakon što je popila pintu viskija.
Jedna učiteljica neprikladno je dodirivala stjuarda kompanije Virdžin Atlantik i zahtevala seks nakon što je popila pintu viskija.

Ketrin Goldberg dodirivala je zaposlenog u aviokompaniji u predelu prepona tokom leta od Johanesburga do Hitrova.

Dvadesetpetogodišnjakinja optužena je za seksualno uznemiravanje i prevoz avionom u pijanom stanju. Goldbergova se vraćala iz posete rođacima kada se incident dogodio. Njen advokat nada se da će jedna od optužnica biti odbačena uz opomenu. Ženi je odobrena kaucija a na sudu će se pojaviti sledeće srede.

Par nedelja ranije pijana putnica naterala je pilota da prekine sletanje na mančesterskom aerodromu dok se borila sa kabinskim osobljem i drugim putnicima. Četrdesetjednogodišnja Lin Grajms ima fobiju od letenja i pila je veći deo leta iz Atine. Pozvana je da sedi sa kabinskim osobljem u zadnjem delu letilice jer su znali za njeno stanje, ali, kako se avion spremao da sleti, ona je odbila da se vrati na svoje mesto. Šutnula je stjuarda u stomak i vukla jednog od saputnika za kosu i šal.

Grajmsova, koja je rekla da joj je ponestalo "valijuma" za putovanje, priznala je dovođenje letilice u opasnost i dva napada. Mančesterski sud dodelio joj je osmomesečnu zatvorsku kaznu i osamnaestomesečnu suspenziju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja