U Hrvatskoj otvoren "hotel za parove"

Poslovne obaveze, deca, unuci, ali i životne situacije često parovima ne daju vremena da tokom čitavog dana uopšte popričaju međusobno, a jedan zajednički obrok prava je retkost.
Poslovne obaveze, deca, unuci, ali i životne situacije često parovima ne daju vremena da tokom čitavog dana uopšte popričaju međusobno, a jedan zajednički obrok prava je retkost.

Zato se sve više parova širom sveta odlučuje na putovanja u hotele koji nude smeštaj i programe samo za parove ili engleski rečeno, u hotele s oznakom "couples only".

Prvi takav hotel u Hrvatskoj otvoren je ove godine, i to u Medulinu, a već sledeće godine planira se otvaranje jednog sličnog na ostrvu Koločep kod Dubrovnika. U hotelu je sve podređeno upravo parovima - sve ležaljke na bazenu predviđene su za dve osobe, kao i stolovi u restoranu.

Gostima se priređuje 14-dnevni program raznih aktivnosti za parove. Zanimljivo je da se svaki dan priprema drugačiji program u skladu s kojim se dekorira hotel i osoblje.

Trenutno u svetu postoje 34 takva hotela, a najviše ih je u Španiji, Grčkoj i Egiptu.

  • Sedam

    13.08.2013 20:31
    sjajna stvar, nema derišta i njihove dreke
  • 12.08.2013 12:29
    EU
    Pravo pitanje je da li je gay-friendly?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja