Železnice Srbije uvele nove polaske iz Slovenije

Železnice Srbije saopštile su da se zbog velikog interesovanja slovenačkih putnika koji će novogodišnje praznike provesti u Beogradu i Srbiji, uvode novi polasci vozova na relaciji Ljubljana-Beograd.

Železnice Srbije saopštile su danas da se zbog velikog interesovanja slovenačkih putnika koji će novogodišnje praznike provesti u Beogradu i Srbiji, uvode novi polasci vozova na relaciji Ljubljana-Beograd.

Voz iz Ljubljane će polaziti za Beograd 28. decembra u 22.14, a po redu vožnje biće u Beogradu u 7.13. Iz Beograda voz će kretati 1. januara u 12.20, a u Ljubljanu stizati u 22.11.

Železnice Srbije su posebne polaske vozova uvele u saradnji sa slovenačkim i hrvatskim železnicama. Navodi se da će i redovan medjunarodni voz na relaciji Ljubljana - Beograd - Ljubljana od 24. decembra do 5. januara biti pojačan dodatnim vagonima. Taj voz polazi iz Ljubljane u 8.25, a iz Beograda u 11.00.

Železnice Srbije ističu da će se pratiti interesovanje putnika za prevozom tokom novogodišnjih i božićnih praznika i u skladu sa raspoloživim kapacitetima uvoditi posebni vozovi ili se dodatnim vagonima pojačavati redovni.

  • Bojan

    31.12.2013 10:58
    Putnicki vozovi
    A zato se mi gradjani Srbije guzvamo u putnickim vozovima sa jednim ili dva vagona. Hvala vam lepo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja