Divlja svinja napravila haos na plaži u Poljskoj

Običaj Poljaka da se na plaži ograde paravanima umalo nije doveo do tragedije pošto se, tražeći izlaz ka šumi na plaži u mestu Karvia na Baltičkom moru, jedna divlja svinja uspaničila, napravila haos i lakše povredila nekoliko turista.

Divlju svinju koja je očigledno zalutala na plažu iz obližnje šume, kupači su primetili tek kako izlazi iz mora, međutim lavirint paravana zbunio ju je, kao i vriska dece, žena i muškaraca koji su pokušali da je oteraju sa plaže.

Uspaničena divlja svinja je oborila nekoliko ljudi, lakše ih povredila, međutim na kraju je našla izlaz i nestala u šumi.

"Kada smo stigli divlje svinje više nije bilo. Ne znamo odakle se pojavila jer je sa te strane teren ograđen. Ovo je prvi put da se tako nešto desilo", kazao je portparol gradskih vlasti Gžegož Žaček.

Divlje svinje nisu neuobičajena pojava na plažama Baltičkog mora ni po parkovima u gradovima širom Poljske, ali obično ti susreti prolaze miroljubivo jer su svinje već navikle na ljude.

  • Deda

    18.07.2016 17:18
    i
    svinja može a bude veliko krme.
    Šta sam ono hteo da kažem(napišem)..!??
  • jatzans

    18.07.2016 15:29
    Svinje su tolerantnije.
  • ssi

    18.07.2016 13:18
    napila se svinja

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.