VIDEO: Papagaj voli da se trka sa skuterom

Papagaj Vito najviše voli da sa svojim vlasnikom obilazi ostrvo Paros, a njihove vožnje se često pretvore u zabavne trke.
Papagaj Vito najviše voli da sa svojim vlasnikom obilazi ostrvo Paros, a njihove vožnje se često pretvore u zabavne trke.

Dok vlasnik vozi svoj skuter, Vito rado obleće oko njega, uživajući u brzini i u lepom pogledu.

Ovo je vrlo društvena ptičica, koja ima slobodu da se nesmetano kreće ostrvom, ali on uvek rado svrati na partiju druženja sa prijateljima kada vlasnik odluči da napravi predah.

Pogledajte kako njihove uzbudljive vožnje izgledaju.

  • Marko

    26.08.2014 10:56
    ok, ne postoji bolji marketing za neko mesto od ovoga

    gde je to hoću i ja tamo da se vozim sa pticama i plivam sa ribama :D

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.