Dečaka majka kastrirala sa pet nedelja

Holden Gotia (5) je pre pet godina, dok je imao tek pet nedelja, mirno spavao u kolevci u kući u Hjustonu, kada se njegova majka vratila iz izlaska i kastrirala ga.
Holden Gotia (5) je pre pet godina, dok je imao tek pet nedelja, mirno spavao u kolevci u kući u Hjustonu, kada se njegova majka vratila iz izlaska i kastrirala ga.

Ketrin Nadal je na sudu tvrdila da je pas odgrizao dečaku genitalije, ali su nakon istrage utvrdili da je ona kriva. Pre tri godine osudili su je na 99 godina zatvora.

Lekari su pre pet godina govorili kako će dečak proći desetine operacija i savetovanja zbog svega, a danas se Holden igra oko kuće sa svojom starijom braćom i vodi normalan život.

Dečak još nije svestan svojih povreda, a majka mu je odsekla genitalije tako da mu je oštetila arteriju na nozi.

"Mislim da će Holden svega biti svestan nakon što odraste i da će mu biti teško da prihvati celu situaciju. Fizički ga ništa neće boleti, ali mislim da će emocionalno sve teško podneti", rekla je njegova ujna koja mu je i starateljica.

Ujna je prošle godine pokrenula kampanju za prikupljanje sredstava kako bi Holdenu omogućila operacije kojima bi mu lekari rekonstruirali genitalije. Nakon napada majke dečak je izgubio polovinu krvi iz tela pa su ga lekari jedva spasli.

Majka je od ranije poznata policiji zbog problema s drogama, a nakon napada su je testirali i bila pozitivna na kokain, metadon i ksanaks.

  • Perica

    25.06.2012 09:08
    :(
    nema tu šta da se priča....zna se....za takvu majku ima samo jedno rešenje.....
  • otac

    25.06.2012 07:51
    uaaaa
    sve ove "roditelje", "majke", "očeve" treba poslati na pusto ostrvo, pa nek se tamo izživljavalju, a dete dati onima koji ne mogu da imaju, a žele....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Sve manje obolelih od gripa

U Srbiji je od 29. aprila do 5. maja prijavljeno 3.218 slučajeva oboljenja sličnih gripu, saopštio je Institut za javno zdravlje "Milan Jovanović Batut".

Raste broj vakcinisane dece

U 2023. godini postignut je veći obuhvat redovne vakcinacije i revakcinacije nego u 2022. godini, ali je manji broj onih koji su primili treću dozu vakcine protiv tetanusa.