Novosadski informativni portal 021

Život

Psi znaju kako da prepoznaju lažljivce

Katkad je zabavno prevariti psa, pretvarati se da mu bacate loptu ili ga usmeriti u pogrešnome pravcu, ali on ipak ne naseda. Nova studija je pokazala da čovekov najbolji prijatelj brzo shvati kojoj osobi ne treba verovati i katkad je počne sasvim ignorisati.

Završen Sajam turizma u Beogradu

Međunarosni sajam turizma, na kojem se predstavilo više od 1.100 izlagača iz oko 50 zemalja, završen je danas, a prema procenama organizatora, najverovatnije je bio najposećeniji do sada.

Stiže brzi test na ebolu

Svetska zdravstvena organizacija odobrila je prvi brzi test za ebolu, što bi mogao da bude značajan napredak u suzbijanju epidemije koja je odnela skoro 10.000 života u zapadnoj Africi.

Da li pravilno perete penis?

Ukoliko niste znali, penis bi trebalo da perete svakoga dana, pogotovo kada vežbate, masturbirate ili se jednostavno oznojite ispod pojasa, tvrdi urolog Darius Paduh sa Kornel medicinskog centra.

Srbija i Crna Gora zajedno na "trećim tržištima"

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je u subotu da se sa crnogorskim ministrom održivog razvoja Branimirom Gvozdenovićem dogovorio o zajedničkim turističkim nastupima dve zemlje na trećim tržištima.

Očistite pluća od nakupljenih toksina

Ako već ne možete da se odreknete cigareta, bez obzira koliko znate o svim štetnim posledicama koje ono sa sobom nosi, barem smanjite šansu od oboljevanja od raka. Postoje brojni načini kako pluća možete da očistite od katrana i na taj način smanjite rizike od pojava infekcija.

Promotivne cene karata Er Srbije za četiri destinacije

Kompanija Er Srbija (Air Serbia) saopštila je da će, u okviru akcije Super subota, danas u poslovnicama Er Srbije u Beogradu i Nišu, moći da se kupe povratne karte po promotivnim cenama od Beograda za Dubrovnik, počev od 119 evra, do Frankfurta (od 149 evra), do Larnake (od 169 evra) i Zagreba (od 105 evra).

Žurka malih penisa

Smatrate da vam je penis mali, volite da se šalite na sopstveni račun, ide vam se na žurku, a početkom marta ćete se naći u Londonu? Onda je Big Small Penis Party savršen način da provedete veče.

Sunce šteti i nakon sunčanja

Sunčevi zraci nastavljaju da oštećuju kožu čoveka i povećavaju rizik od raka satima nakon prestanka izlaganja Suncu, rezultati su najnovijeg istraživanja.