Novosadski informativni portal 021

Život

FOTO: "Blatno ludilo" u Brazilu

Zaboravite na seksi bolničarke, gusare, veštice i đavole jer su najpopularnije maske na ovogodišnjem karnevalu u Brazilu "kostimi" čudovišta iz močvare.

Pucketanje i krckanje u prstima nije znak oboljenja

Pucketanje i krckanje u prstima, kolenima i ramenima nije znak oboljenja zglobova. Razloga za brigu nema, osim ako pucketanje nije praćeno bolovima ili otocima. Tada može biti simptom omekšavanja hrskavice, što ukazuje na rani oblik artritisa.

"Spavala sam sa više od 3.000 muškaraca"

Do svoje 28. godine, Meri Kalver imala je seksualne odnose samo sa svojim suprugom Berijem, sve dok jednog dana kod kuće ugledala svingerski magazin, nakon čega ništa više nije bilo isto...

Britanija ukida beneficije debelim ljudima

Dejvid Kameron, premijer Velike Britanije, najavio je da će preterano gojazne osobe u toj zemlji morati da potraže pomoć za svoje "izlečivo stanje" ili će izgubiti pravo na državne beneficije.

I elektronska cigareta izaziva zavisnost?

Elektronska cigareta koja može da pomogne pri odvikavanju od pušenja, može da stvori nikotinsku zavisnost mladih koji nisu konzumenti klasičnih cigareta, upozoravaju zdravstveni zvaničnici u SAD.

Nasukalo se oko 200 kitova

Uginulo je 140 od dvestotinak malih kitova koji su se u petak nasukali na obalu na jugozapadu Novog Zelanda, a zvaničnici kažu da je to najveći takav slučaj za 10-15 godina.

Smanjio penis jer je bio veličine grejpfruta

Pre operacije mladić je bio sprečen da se bavi sportom, pa čak i da ima seks. Njegov penis bio je dužine 18 centimetara, a obim je merio oko 25 centimetara, što je veličina grejpfruta, piše Miror.

Slavite li Dan zaljubljenih?

Dok u Japanu žene žurno pripremaju muškarcima slatke poklone za sutrašnji Dan zaljubljenih, na Tajlandu se upućuju stroga upozorenja u cilju sprečavanja seksa pre braka.