Novosadski informativni portal 021

Život

Jat tokom zime leti do 25 gradova

Aviokompanija Jat Airways saopštila je da će tokom zimskog reda letenja, od 28. oktobra do 30. marta, iz Beograda leteti do 25 gradova u 18 zemalja.

VIDEO: Najtiše mesto na svetu

Ukoliko vam je potreban odmor i želite da izaberete mirno i tiho mesto, Minesota ima pravi kutak za vas gde ćete pronaći neverovatan mir i tišinu.

Mladi slabo koriste kontracepciju

Procenjuje se da u Srbiji godišnje oko 10.000 devojaka mlađih od 22 godine uradi abortus, a dr Zoran Stanković iz Instituta za majku i dete ocenjuje da Srbiji nedostaje kontinuirana edukacija mladih kako da se zaštite od neželjene trudnoće, ali i polno prenosivih bolesti.

Seks u svemiru: Dokle se stiglo?

Još mnogo pre nego što će čovek po prvi put otići izvan granica naše planete, bilo je govora o tome kako će izgledati seksualni odnosi u svemiru.

Sa 101 godinu suviše zdrava za dom penzionera

Ana Lundval, penzinerka iz Švedske koja u subotu puni 101 godinu, nije primljena u dom penzionera, pošto je ocenjeno da je njeno zdravstveno stanje suviše dobro, da bi dobila mesto u takvoj vrsti institucije.

15 načina da sprečite prevaru

Da li je postalo normalno da varamo? Nadamo se da ne, jer prevara ne ide nikako ruku pod ruku sa srećnom vezom ili brakom. Veza je najuspešnija onda kada su u njoj samo dve osobe.

Osam koraka za prestanak pušenja

Bilo da ste aktivni ili povremeni, takoreći socijalni pušač, znate da ono utiče na vaše zdravlje, um i telo. Sigurno znate i koliko je teško da se donese odluka o prestanku pušenja. Ali, ipak je moguće.