Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

I dalje nepoznata sudbina otetog Hrvata

Sudbina 31-godišnjeg državljana Hrvatske Tomislava Salopeka otetog u Kairu, čijom egzekucijom ekstremisti Islamske države prete egipatskoj vladi, i dalje je nepoznata, uprkos intenzivnim naporima vlada u Zagrebu i Kairu da razreše tu tešku situaciju.

SAD poslale Turskoj prve avione F16

Sjedinjene Američke Države uputile su prve borbene avione F-16 u Tursku, kao deo borbenih operacija protiv Islamske države u Iraku i Siriji, ističu u Ankari.

Jović: Ponizili hrvatsku reprezentaciju da ne bi gledali Srbe

Nekadašnji savetnik bivšeg predsednika Hrvatske Ive Josipovića Dejan Jović žestoko je reagovao na svom profilu na Fejsbuku nakon što se HRT isključio iz prenosa finala Svetskog prvenstva u vaterpolu između Srbije i Hrvatske odmah po završetku utakmice, pa gledaoci nisu imali priliku da vide i čuju dodelu medalja i intoniranje himne.

Zaplenjeno 90 kilograma marihuane

Operativnim radom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu otkrili su laboratoriju za uzgajanje marihuane u veštačkim uslovima i zaplenili više od 90 kilograma marihuane, automatsku pušku, tri okvira za automatsku pušku i municiju.

Bivši direktor "Lutrije" sada hoće u carinu

Posle loto skandala, o čemu je pokrenuta istraga zbog sumnje da je u pitanju bila nameštaljka, tadašnji direktor "Lutrije" Aleksandar Vulović, sada puca na novu poziciju, i to u Upravi carina.