Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Stefanović: Doktorski rad sam pošteno uradio

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović negirao je da je njegov doktorski rad plagijat, poručivši da je to napad sa političkom pozadinom i da reformu policije niko neće zaustaviti.

Pančevo: Zatvor zbog neprijavljene imovine

Bivši član Gradskog veća Pančeva za privredu i ekonomski razvoj Milanko Andrejić (51) osuđen je na tri meseca zatvora jer Agenciji za borbu protiv korupcije nije prijavio svu svoju imovinu.

Doktorat rektora Megatrenda na proveri

Povodom zabrinjavajućih navoda u javnosti kojima se dovodi u pitanje verodostojnost doktorske titule rektora Univerziteta Megatrend Miće Jovanovića, ministarstvo prosvete preduzelo je korake kako bi se ustanovilo činjenično stanje, saopšteno je danas iz tog ministarstva.

Škoti i za i protiv nezavisnosti

Dok nedavna istraživanja javnog mnjenja pokazuju da su Škoti tesno podeljeni u stavu da li bi Škotska trebalo da proglasi nezavisnost od Britanije, običan svet bi zapravo i jare i pare - odnosno nezavisnost bez prekidanja ekonomskih i drugih veza sa Britanijom i napuštanja funte, a škotski umetnici se žale na atmosferu straha koja vlada.

Ponovo blokiran račun demokrata

Nepunih nedelju dana otkako je preuzeo kormilo stranke, lider demokrata Bojan Pajtić suočio se sa velikim finansijskim teškoćama u DS - novom blokadom računa, nedostatkom para za isplatu zarada zaposlenima, ali i s mogućnošću da ostanu bez vile u Krunskoj.