Vojvodina večeras dočekuje Slobodu

Fudbaleri Vojvodine dočekuju večeras na Karađorđu užičku Slobodu, u osmini finala Kupa Srbije.
Fudbaleri Vojvodine dočekuju večeras na Karađorđu užičku Slobodu, u osmini finala Kupa Srbije.

Vojvodina je u tom duelu apsolutni favorit, a trener Zoran Marić kaže da je odlučio da odmori nekoliko standardnih prvotimaca.

"Siguran sam da imamo dovoljno pameti, znanja i kvaliteta da, uz odgovarajući trud koji treba da uložimo, dobijemo današnju utakmicu. Takođe, bitno je da se danas koncentrišemo i razmišljamo isključivo o Slobodi, a ne da igrači misle na utakmicu sa Partizanom, koju igramo u nedelju. Odlučio sam da na ovom meču sa Slobodom odmorim neke igrače, kako bi ravnomerno rasporedio opterećenje na nekolicinu prvotimaca", kaže Marić.

Za utakmicu sa Slobodom neće konkurisati par centralnih bekova – Srđan Babić i Nino Pekarić. Babić je na prethodnom meču sa Voždovcem zaradio lakšu povredu i premoren je.

Užičani su prošle godine ispali iz elitnog domaćeg takmičenja, a u Prvoj ligi Srbije trenutno zauzimaju 13. poziciju, zabeleživši do sada po tri pobede i remija, uz pet poraza. Vojvodina i Sloboda sastale su se do sada 14 puta u svim takmičenjima, a Vojvodina je zabeležila devet pobeda, jednom su slavili Užičani, a četiri meča su završena bez pobednika, uz gol razliku 23:12 u korist Vojvodine.

Utakmica počinje u 18 časova.

  • NN

    29.10.2014 22:56
    @ALUMNI - Kaze se "Svi na STADION, igra Vojvodina!"
  • NN

    29.10.2014 22:55
    Nebojsa ne mesaj FK Vojvodina sa tvojim bolesnim politickim stavovima! Ultras no politica!
  • Ćevara

    29.10.2014 17:14
    E Mariću...
    Vi Lale ste stvarno skromni! Kažeš Voša može do titule. Kad vidim ispalu Zvezdu možete Vi i do "duple krune"!! A red bi bio, u godini jubileja, naplatiti im sve sa kamatom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.