LSV: Da Vojvodina i dalje upravlja Naftagasom ne bi...

Da Vojvodina i dalje upravlja Naftagasom, ne bi se dogodilo da građani bez obrazloženja dobiju veće račune za decembar, saopštava LSV.

Da Vojvodina i dalje upravlja svojim Naftagasom, ne bi se dogodilo da građani bez obrazloženja dobiju veće račune za decembar i da im se domaći, vojvođanski gas naplaćuje po ceni ruskog, saopštila je Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV).

Iako je i tada bilo praznika, dok je Elektrovojvodina pedeset godina naplaćivala utrošenu električnu energiju, nije se dogodilo da domaćinstva listom dobiju dvadesetak odsto veće račune za struju u decembru, navedeno je u saopštenju koje je potpisao Dragan Andrić, poslanik LSV u Skupštini Srbije.

Zato se hitno mora utvrditi da li je moguće da je baš ove godine potrošnja struje odjednom toliko porasla u decembru ili je neko u Beogradu procenio da EPS-u toliko treba da podmiri neke gubitke. Takođe, neophodno je utvrditi ko su oni koji su lično odgovorni za ove greške, ali i kako će građani biti obeštećeni, stoji u saopštenju.

Uz sva poskupljenja koja su nas zadesila od početka godine, ove "greške" sa naplatom gasa i struje su više nego ozbiljan udarac na džepove građanki i građana, a pogotovo Vojvođana koji su poznati kao redovne platiše računa, saopštava LSV.

  • Stanko

    19.01.2014 06:57
    Samo krađe
    Šta god plaćamo, mi građani, mi poreski obveznici, svuda se po malo kraducka (Živeo Velja). Na svakom računu ima krađe. Najveća krađa je svaki račun el. ene. preko 400 dinara po računu samo zato što si potencijalni kupac. Ako više kupuješ, više plaćaš 1 kw. to vam je istina Srbije u kojoj milion ljudi živi od nerada.
  • 18.01.2014 20:55
    Svaka čast Ligi
    oni su jedina stranka koja bar saopštenjima reaguje na nebuloze i gluposti ovih SNS-ovaca i njihovih partnera na vlasti!
  • bankarka

    18.01.2014 20:40
    Pa možda je nekom u Elektrovojvodini ili Srbijagasu zafalilo za 13 platu pa rešio da ojadi narod pod izgovorom da se zbog praznika više trošilo.Ministarka Mihajlović bi ozbiljno trebala da ispita šta se to "ispod žita" radi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni na Horgošu čekaju šest sati

Teretna vozila na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Horgoš čekaju šest sati, dok je zadržavanje kamiona na prelazu Kelebija u smeru ka Mađarskoj tri sata.

Vučić: Srbija je jasna - Tajvan je Kina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom svečanog dočeka predsednika Kine Si Đinpinga da Beograd ima jasne stavove po pitanju kineskog teritorijalnog integriteta.