Gerić: "Ostajem u Vojvodini"

Legendarni srednji bloker Andrija Gerić ostaće u Odbojkaškom klubu Vojvodina još najmanje jednu sezonu.

Legendarni srednji bloker Andrija Gerić ostaće u Odbojkaškom klubu Vojvodina još najmanje jednu sezonu.

Gerić za Radio 021 navodi da činjenica da je izabran u idealni tim minule sezone pokazuje da igrački još uvek ima šta da pokaže, a odbojke se još nije zasitio.

"Ja sam u duši dete, volim da se igram. Svi sportisti duboko u sebi se zapravo samo igraju, pogotovo kada se bave timskim, loptačkim sportovima poput odbojke. Ja to radim zato što volim, i sve dok budem voleo i fizički mogao da radim, biću u odbojci", kaže 35-godišnji Gerić za 021.

Prema njegovim rečima, nakon završetka karijere ne planira da u odbojci ostane kao trener, ali će u branši ostati kao sportski psiholog. Naime, Gerić je prošle godine upisao fakultet, a vežbe iz sportske psihologije već je počeo da primenjuje na mlađim saoigračima. "Ja sam sa ovim mojim klincima iz tima već radio neke psihološke vežbe, kako bi ih naterao da i posle treninga razmišljaju o odbojci. Znam po sebi, kada sam ja imao 18 godina, posle meča eventualno prokomentarišem igru i počnem da razmišljam o nečemu drugom - a zapravo psihologija igrača ima velikog uticaja na performanse", navodi legenda srpske odbojke.

Gerić navodi da ne odbacuje ni politički angažman nakon završetka karijere, ali objašnjava da to neće učiniti dok se ne vrati direktan izbor za gradonačelnika. Prema njegovim rečima, ukoliko do izmene izbornog sistema dođe, razmislio bi o trci za mesto prvog čoveka grada kao nezavisni kandidat. (M.Sovilj - miodrag@021.rs)

  • 05.06.2012 21:29
    Nije jos ni zavrsio fakultet ?
    Sta je ovaj umislio da je?
  • Don Kihot

    04.06.2012 10:30
    kum nije dugme
    Konacno covek sa imenom i svetskom karijerom iza sebe kao potencijalni kandidat za gradonacelnika. Ipak sumnjam da ce aktuelna opskurna druzina bez rezultata, integriteta i ugleda dozvoliti kandidaturu nekoga ko je bolji od njih. Takve licnosti sa profilom moralnog bankrota najcvrsce brane ono sto ne zasluzuju.
  • MarkoNS

    04.06.2012 06:28
    lepa vest
    Imas moj glas Andrija... Cak me ni program ne zanima... Blanko....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.