Novo na tržištu Australije: Plavi hamburgeri

Poznati australijski lanac "Ribs & Burgers" došao je na ideju da oboji sva svoja peciva za hamburgere u plavu boju.

Iz ove firme su saopštili kako su inspiraciju pronašli u likovima iz X-Mena poput Nightcrawler.

Dobar deo korisnika društvenih mreža nije pozitivno reagovao na inovaciju "Ribs & Burgersa", ističući kako plavi hamburger izgleda "kao iz pakla".

"Mutantna" peciva su dostupna u ograničenom broju, a kako je najavljeno, biće dostupna na teritoriji Australije od 28. septembra.

Iz lanca "Ribs & Burgers" saopštili su kako će plave hamburgere deliti besplatno u Sidneju i da će svi dobavljači biti obučeni u kostime koji podsećaju na likove iz X-Mena.

  • VegaNS

    27.09.2016 23:57
    Uzas https://youtu.be/t0FRfwF9G5A

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

VIDEO: Spljošteni kroasani novi hit

Kroasani su, zbog svoje hrskavosti i prozračne teksture mnogima omiljena peciva. Zato se ljubiteljima kroasana možda neće svideti to da su najnoviji hit kroasani koji se pre pečenja - spljošte.