VIDEO: Svadbena torta koja je pravljena mesec dana

Venčanja bogataša sve su luksuznija, a kad na raspolaganju imate "sav novac sveta", teško je smisliti ono nešto što će se izdvojiti iz mase.
Ovaj par mladenaca u tome je uspeo, a njihova ideja bila je ekstravagantna venčana torta visoka pet metara, koja je pravljena čak mesec dana.
 
Torta je u obliku hotela Grand Budapest, ukrašena hiljadama detalja. Izradili su je stručnjaci iz poslastičarnice La Novelle Cakes u Džakarti, koji je 150 kilometara udaljen od Bandunga, u kojem se venčanje održavalo. 
 
Kao da sama torta nije dovoljno komplikovana, trebalo ju je uspešno transportovati između dva grada.
 
"Morali smo sve delove torte i ukrase prebaciti do mesta održavanja venčanja i tamo smo je sklapali", rekli su poslastičari.
 
Mladenci su najpre želeli tortu u obliku dvorca, ali onda su se predomislili. Osim toga, hteli su da kroz prozore "hotela" zaista isijava svetlost i da iznutra bude prazna.
 
Struktura torte bila je metalna, a sve ostalo napravljeno je od šećera. Kakvog je ukusa torta nije poznato, ali to očito nije bilo ni bitno. 
 
  • pedja

    27.11.2017 13:23
    Fascinatno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

VIDEO: Spljošteni kroasani novi hit

Kroasani su, zbog svoje hrskavosti i prozračne teksture mnogima omiljena peciva. Zato se ljubiteljima kroasana možda neće svideti to da su najnoviji hit kroasani koji se pre pečenja - spljošte.