Kako da iskoristite višak uskršnjih jaja

Ukoliko ste ofarbali više uskršnjih jaja nego što možete da ih pojedete, možete od viška napraviti ukusnu salatu.
Kako da iskoristite višak uskršnjih jaja
Foto: Pixabay
Sastojci:
 
- kuvana jaja
 
- majonez
 
- senf
 
- biber
 
Priprema:
 
Jaja izrendajte, a senf, majonez i biber dodajte po ukusu, pa sve pomešajte. Možete dodati i neke druge sastojke, po želji.
OBRATI PAŽNJU! Osvežili smo platformu sa muzičkim kanalima, a preko koje možete slušati i Radio 021. Preporučujemo vam novu kategoriju - LOUNGE, za baš dobar užitak i relax tokom dana. Vaš 021!
  • .

    17.04.2018 11:13
    Dobar covek
    Ili ih poklonite prosjacima i gladnim komsijama...
  • Humpty Dumpty

    11.04.2018 13:59
    Koji visak?
  • Svetlana

    10.04.2018 10:07
    Ideje za recepte
    Ako vam treba ideja za recepte možete ih pronaći i kod mene na sajtu :)
    Predlozi kako da potrošite višak barenih jaja:
    https://www.kuvarancije.com/salata-od-jaja-i-slanine
    https://www.kuvarancije.com/salata-od-pasulja-tunjevine-jaja
    https://www.kuvarancije.com/mimoza-salata-2
    https://www.kuvarancije.com/bukovace-sa-kiflama
    https://www.kuvarancije.com/sarena-jaja-u-sircetu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

Lista 12 vrsta voća sa najmanje šećera

Mnogi ljudi unose više šećera nego što su svesni - iako ga najčešće povezuju s kolačima i gaziranim pićima, šećer se krije i u brojnim svakodnevnim namirnicama.

Minut pire: Koliko je zdrav?

Instant ili minut pire krompir se često doživljava kao brza i praktična zamena za domaći pire - samo dodate vodu ili mleko, malo promešate i gotovo.

Đelato ili sladoled: U čemu je razlika?

Iako na prvi pogled deluju isto, đelato i sladoled se značajno razlikuju — ne samo po ukusu, već i po sastavu, temperaturi, količini vazduha i načinu pripreme.