VIDEO: Krofna-burger oduševila sve koji su je probali

Krofna-burger - čizburger sa slaninom u testu za krofne, za kratko vreme osvojio je srca brojnih posetilaca jednog bara u Londonu.
Entoni Najt, menadžer ugostiteljskog objekta "Maksvels bar i gril", navodi da su za usavršavanje recepta bile potrebne četiri nedelje. 
 
"Za to vreme napravili smo oko 400 krofni. Samo u prvih nedelju dana prodato je više od 1.300 komada. Ljudi su tog vikenda bukvalno čekali napolju u redovima da probaju naš burger", rekao je. 
 
Krofna-burger pravi se tako što se na testo položi kačkavalj, kiseli krastavčići, sos, slanina i pljeskavica. Testo se zatim umota i prži u dubokom ulju, a kada se izvadi, dok je burger vreo, ubrizgava se kečap pomoću šprica. Krofna se na kraju posipa malom količinom šećera u prahu. 
 
Cena porcije koja uključuje i pomfrit iznosi 17 evra. 
 
Posetioci navode da je burger vrlo ukusan jer testo nije mnogo slatko i predstavlja savršen spoj različitih tekstura.
 
  • 21.04.2018 10:43
    https://youtu.be/t0FRfwF9G5A
    Srca, kakva srca?
    Nemaju takvi ni srce ni dušu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

VIDEO: Spljošteni kroasani novi hit

Kroasani su, zbog svoje hrskavosti i prozračne teksture mnogima omiljena peciva. Zato se ljubiteljima kroasana možda neće svideti to da su najnoviji hit kroasani koji se pre pečenja - spljošte.