Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Dronovi nisu zakonski regulisani

Dronovi, bespilotne letilice, ali ne vojne već one za ličnu upotrebu, prave u poslednje vreme globalni darmar kome međunarodno zakonodavstvo do sada nije uspelo efikasno da stane na put.

Bandera vreba bicikliste u Beogradu

Sve više je dokaza da radnici koji postavljaju bandere, samo mehanički rade ono što im je rečeno, bez ideje da ako uoče nelogičnost, ukažu nadležnima na to.

Na prodaju sva nepotrebna imovina države

Država će uskoro na prodaju staviti sve nepokretnosti koje ne služe funkcionisanju državnih službi, a prihodi po tom osnovu mogli bi biti pet miliona evra, izjavio je danas v.d. direktora Republičke direkcije za imovinu Jovan Vorkapić.

U samoubilačkom napadu devojčice najmanje 20 mrtvih

Najmanje 20 ljudi poginulo je, a 79 ranjeno u samoubilačkom bombaškom napadu u gradu Marua na severu Kameruna, samo tri dana posle dvostrukog napada koji je počinila, kako se sumnja, estremistička nigerijska grupa Boko Haram.

Večeras otvaranje Rok akademije u Zaječaru

U okviru pratećeg programa 49. Gitarijade, večeras će u Muzičkoj školi "Stevan Mokranjac" u Zaječaru biti otvorena Rock akademija, namenjena svim demo bendovima koji su se plasirali u polufinale ovogodišnje Gitarijade.