Preminuo čovek koji je greškom poslužen sredstvom za čišćenje

Andres Lorente (50) preminuo je nakon što je greškom u jednom kafiću u Španiji poslužen industrijskim sredstvom za čišćenje.

Andres Lorente (50) preminuo je nakon što je greškom u jednom kafiću u Španiji poslužen industrijskim sredstvom za čišćenje.

Do greške je došlo jer je deterdžent sipan u praznu bocu vina koja je potom završila u frižideru, piše britanski "Independent". Žrtva, razvedeni otac dvoje dece, koji je zadobio opekotine dušnika, grla i želuca, hitno je prevezen u lokalnu bolnicu gde mu se stanje pogoršalo pa je prebačen u bolnicu kraj Vinarosa.

Nažalost, Andres je tamo i preminuo. Lokalne su vlasti potvrdile da su uhapsile vlasnika kafića pod sumnjom za ubistvo iz nehata, ali je pušten kući nakon što je platio kauciju. Nakon incidenta kafić je zatvoren, a boca sa sredstvom za čišćenje i čaša iz koje je preminuli pio odneseni su na dodatnu analizu.

- Sve upućuje da je tragedija pre izazvana nemarom nego namerom. Izgleda da je deterdžent u boci vina stavljen u frižider i da je to prouzrokovalo nesrećne posledice. Otežavajuća okolnost je i činjenica da sredstvo za pranje izgleda kao vino koje je žrtva naručila. Prema našim saznanjima preminuli je uzeo tek mali gutljaj - kazao je izvor blizak istrazi.

Hose Antonio Martin, direktor odeljenja gastroenterologije u Opštoj bolnici Kastelon navodi kako i mala količina deterdženta može biti smrtonosna.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Tusk rekonstruisao vladu Poljske

Poljski premijer Donald Tusk danas je rekonstruisao vladu, u sklopu koje će dosadašnji koordinator specijalnih službi Tomaš Sjemonjak stupiti na dužnost ministra unutrašnjih poslova.