VIDEO: Uhapšen napadač iz Nešvila koji je go u restoranu ubio četvoro

Američka policija privela je sinoć napadača koji je u Nešvilu otvorio vatru u jednom restoranu gde je ubio četiri i ranio dve osobe.
Osumnjičeni Trejvis Renking (29) nalazi su pritvoru. 
 
Policija je ranije navela da je osumnjičeni mentalno poremećen i da je pre nekoliko dana ukrao automobil kojim se dovezao na mesto zločina. Gotovo potpuno nagi napadač, koji je na sebi imao samo zelenu jaknu, sa jurišnom puškom upao je u restoran u Nešvilu, ubio je četvoro ljudi pre nego što mu je jedan od gostiju oteo oružje.
 
Više od 80 policajaca iz Nešvila bilo je mobilisano u potrazi za Renkingom.
 
Američka tajna služba privela je Renkinga u julu prošle godine zato što je bio u ograđenom delu blizu Bele kuće u Vašingtonu. On je prema navodima policije bio priveden jer je odbijao da napusti tu zonu i govorio da želi da se sastane s predsednikom Donaldom Trampom.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Belorusija zabranila Dojče vele

Beloruske vlasti proglasile su danas beloruski servis nemačkog državnog medija Dojče vele ekstremističkom organizacijom i zabranile njegove aktivnosti u zemlji.