Tusta iz "KUD Idijota" izgubio moć govora

Pevač legendarnog pank benda KUD Idijoti Branko Črnac Tusta, koji boluje od mikrocelularnog karcinoma ne može više da govori, a u mejlovima kojima odgovara zabrinutim fanovima piše da veruje u oporavak.
Pevač legendarnog pank benda KUD Idijoti Branko Črnac Tusta, koji boluje od mikrocelularnog karcinoma ne može više da govori, a u mejlovima kojima odgovara zabrinutim fanovima piše da veruje u oporavak.

Pevač "Idijota" ne može da priča, jer mu jedan od tumora pritiska živac koji vodi do glasnih žica.

"Kada se reši tumor, vratiće se i glas, što je izvesno", napisao je u mailu "Večernjem listu" Tusta, koji očigledno ne gubi optimizam.

Pre godinu i sedam meseci dijagnostikovan su mu mikrocelularni karcinom. Tumor u grlu povukao se nakon zračenja i hemoterapija, ali onaj na plućima nije se dao.

Sredinom agusta na Fejsbuk stranici benda Tusta je objavio: "Nedelju dana sedim kući i pijem tablete. Ovo govno napalo mi sa pluća na mozak. Funkcioniranje klikera pokušavam vratiti kroz najprimitivnije sisteme kao što su pisanje mailova frendovima iz Europe na engleskom".

Za Tustino lečenje su kolege i prijatelji iz ex-Yu organizovali više koncerata i skupljali novac. Sledeći koncert za Tustu trebao bi biti krajem septembra u Beogradu.

  • licemerno

    03.09.2012 14:16
    Zašto se niko nije setio da na pozitivan način iskoristi ovaj slučaj da apeluje na mlade fanove benda i sve ostale klince da ne konzumiraju duvan i alkohol? Pa nije Tusta fasovao rak zbog toga što je živeo na zdravoj hrani, već zbog duvana i akohola u ogromnim količinama. Zar je to laž, ili je to teško reći? Sada su svi kao tužni i uplašeni, a dok nije bilo bolesti, niko od prijatelja se nije našao da kaže "nemoj Tusto, mani pljuge, mani cugu.". Gde su bili pre nego što je oboleo i jesu li mu ikad zaista bili prijatelji ili se samo šlepali uz njega kao poznatu facu?
  • semtex

    03.09.2012 10:47
    Iskrene zelje za oporavkom...
  • Gari

    03.09.2012 09:56
    Drz' se Tusta!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet