Navijači Arsenala osumnjičeni za ubistvo navijača Liverpula

Policija u Liverpulu saopštila je da je uhapsila četvoricu navijača Arsenala, zbog sumnje da su uoči utakmice dva kluba minulog vikenda u centru grada učestvovali u ubistvu jednog navijača domaćeg kluba.
Policija u Liverpulu saopštila je da je uhapsila četvoricu navijača Arsenala, zbog sumnje da su uoči utakmice dva kluba minulog vikenda u centru grada učestvovali u ubistvu jednog navijača domaćeg kluba.

Tridesettrogodišnji Stjuart Smit preminuo je u Kraljevskoj bolnici nakon što su ga napali navijači iz Londona.

Četvorica osumnjičenih privedeni su za vreme utakmice, dok su se nalazili na tribini za gostujuće navijače.

Policija ima saznanja da postoji čovek koji je na licu mesta mobilnim telefonom snimio napad. "Policija je spremna da razgovara sa svima koji imaju bilo kakve informacije ili dokaze o incidentu. Naši ljudi rade na pronalaženju osobe za koju se veruje da je deo incidenta snimila mobilnim telefonom", saopšteno je iz policijske uprave okruga Mersisajd.

Utakmica trećeg kola Premijer lige završena je pobedom Arsenala 2:0.

  • Geograf

    04.09.2012 15:30
    Dno Dna se vraća u prapostojbinu
    Džaba strogi zakoni i policija. ZLO je ZLO. Huligani se vraćaju na izvornu pozornicu i polako preotimaju Srbima epitet da su najgori.
    Pišem ovako ironično da bi dežurne narikače i mrzitelji sopstvene zemlje uvideli da odavno promašuju temu i da se izbore za neki svrsishodniji oblik javnog nastupa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet