Meksiko: Uhapšen maloletnik koji je ubio više od 50 ljudi

Meksička policija uhapsila je maloletnika, osumnjičenog da je kao plaćeni ubica za račun jedne bande usmrtio čak 50 osoba.

Meksička policija uhapsila je maloletnika, osumnjičenog da je kao plaćeni ubica za račun jedne bande usmrtio čak 50 osoba.

Među njegovim žrtavama ima i policajaca, a delovao je pod nadimkom "El Ninjo". Policija ga je uhapsila zbog nošenja oružja i droge, a on je priznao da je radio kao egzekutor za zloglasnu bandu "Los Mazatlekos".

Tinejdžer je identifikovan kao Francisko Miguel N. Tužiocima je ispričao da su mu "šefovi" davali oružje kojim je izvršavao ubistva prema "narudžbinama".

U ratovima narkokartela u Meksiku do sada je poginulo više stotina nevine dece. Kako su se problemi pojačavali, tako je sve više maloletnika pronalazilo spas u pridruživanju pojedinim kartelima, očekujući od njih sigurnost. "El Ninjo" je samo jedan od njih, a priznao je ubistva nekoliko policajaca, farmera i muzičara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet