VIDEO: Vadičepom kastrirao ljubavnika

Mladi portugalski maneken Renato Sebra (23) osuđen je zbog kastracije i ubistva svog 65-godišnjeg ljubavnika Karlosa Kastra u Njujorku pre dve godine.
Mladi portugalski maneken Renato Sebra (23) osuđen je zbog kastracije i ubistva svog 65-godišnjeg ljubavnika Karlosa Kastra u Njujorku pre dve godine.

Kazna će mu biti izrečena 21. decembra.

Pretučeno i osakaćeno telo 65-godišnjeg portugalskog novinara pronađeno je u njegovoj sobi na 34. spratu hotela Interkontinental početkom januara 2011. godine.

Sebra (23), koji ga je kastrirao vadičepom, a testise sebi stavio na zglobove, uhapšen je dan kasnije u bolnici Svetog Luke. Nakon što je Kastra nasmrt pretukao, istuširao se, obukao čistu odeću, uzeo mu 1.600 dolara iz novčanika i na vrata sobe postavio znak "ne uznemiravaj".

Sebrini advokati slučaj su gradili na teoriji da je Sebra zaista ubio Kastra, ali da ne može biti krivično odgovoran jer je psihički bolestan. Poroti na Vrhovnom sudu u Menhetnu rekli su kako je Seabra verovao da ga je Bog poslao da svet oslobodi od homoseksualaca.

"Rekao je da je homoseksualnost demon i da je ubio Karlosa Kastra samo da bi svet učinio boljim mestom", rekao je advokat Dejvid Tuger.

Međutim, zamenica okružnog tužioca Maksin Rosental tvrdila je kako je Sebra ubio iz besa, a ne zbog ludosti i da je hteo da omalovaži žrtvu. Kastro mu je nakon nekog vremena postao odvratan, ali je nastavio vezu zbog poklona i veza u svetu mode koje mu je osiguravao.

Više od 20 lekara iz bolnice u kojoj je uhapšen rekli su da je teško psihički bolestan. Međutim, glavni stručni svedok optužbe, psiholog  Vilijam B. Bar, zaključio je da je Sebra u trenutku ubistva bio uračunljiv.

 

  • novosadjan

    03.12.2012 19:39
    bolestan hm cudna bolest to bi trebalo proslediti nasim popovima na lecenje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet