Gurnula muškarca pod voz

Policija u Njujorku objavila je danas video snimak žene osumnjičene za ubistvo, koja je na stanici podzemne železnice gurnula čoveka pod voz.
Policija u Njujorku objavila je danas video snimak žene osumnjičene za ubistvo, koja je na stanici podzemne železnice gurnula čoveka pod voz.

Bezbednosna kamera snimila je sinoć ženu kako trči po platformi. Očevici su rekli policiji da je u stopu pratila čoveka, mrmljajući nešto. Potom se popela na obližnju klupu i gurnula ga dok je voz ulazio na stanicu u Kvinsu.

Policija je navela da je čovek, prema svemu sudeći, nije ni primetio. Nije poznato da li je neko od prisutnih na stanici pokušao da mu pomogne pre nego što ga je voz pregazio.

Žrtva još nije identifikovana zbog lošeg stanja tela, preko kojeg je prešla kompozicija. Osumnjičena žena je krupne građe, Latinoamerikanka, stara 20-ak godina, a još nije utvrđeno da li je poznavala žrtvu.

To je drugo ubistvo ove vrste u Njujorku ovog meseca. Trećeg decembra, Ki-Suk Han (58) gurnut je pod voz na stanici na Tajms skveru. Fotografija žrtve, trenutak pre nego što ga je udario voz, objavljena je narednog dana na naslovnoj strani "Njujork tajmsa", što je izazvalo žestoku polemiku u javnosti oko toga da li je fotograf trebalo da snima ili da pokuša da pomogne čoveku, kao i da li takve fotografije treba uopšte objavljivati.

Za Hanovo ubistvo je optužen Naim Dejvis, 30-godišnji beskućnik, koji je tvrdio da je nevin i da je reagovao u samoodbrani. Dvojica ljudi nisu se poznavala od ranije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet