Talibani ubili 21 kidnapovanog pakistanskog vojnika

Talibani su ubili 21 pakistanskog vojnika, koji su oteti na severozapadu Pakistana, saopštili su pakistanski zvaničnici.
Talibani su ubili 21 pakistanskog vojnika, koji su oteti na severozapadu ove zemlje, saopštili su pakistanski zvaničnici.

"Pronašli smo 21 telo izrešetano mecima pripadnika bezbednosnih snaga u jednoj nenaseljenoj oblasti", izjavio je zvaničnik lokalne vlade Navid Akbar.

Akbar je dodao da je jedan vojnik preživeo, ali je ranjen, kao i da je još jedan uspeo da pobegne.

Oko 200 teško naoružanih ekstremista uletelo je pre zore u četvrtak u dva kampa nedaleko od Pešavara i tom prilikom su oteli 21 vojnika. Njihova tela su pronađena na oko četiri kilometra od kampova.

Prema rečima drugog zvaničnika vlade, Gula Šehzada vlasti su dobile informacije da se na oko četiri kilometra od kampova nalaze neka tela.

"Pre nego što su ubijeni, vojnicima su vezali ruke konopcem", kazao je Šehzad, dodajući da su talibani preuzeli odgovornost za otmicu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet