2 godine zatvora za držanje devojke u zatočeništvu

Sud u BiH osudio je juče Milenka Marinkovića na svega dve godine zatvora iako je priznao da je držao Nemicu Betinu Singer zatočenu više od šest godina.

Sud u BiH osudio je juče Milenka Marinkovića na svega dve godine zatvora iako je priznao da je držao Nemicu Betinu Singer zatočenu više od šest godina.

Portparol tužilaštva Admir Arnautović rekao je da tužioci planiraju da ulože žalbu na ovu presudu, koja predstavlja minimalnu kaznu za zločine koje je Marinković počinio, a da će se proces nastaviti protiv njegove supruge, koja je negirala krivicu.

Podsetimo, u maju prošle godine Betinu Singer (19) oslobodila je policija u selu Karavlasi, gde je bila zatočena od kraja 2005. godine. Optužnica tereti Marinkoviće da su devojčicu od njene 12. do 19. godine držali zatvorenu, zlostavljali je, nanosili joj povrede i nehumano se ponašali prema njoj.

Devojku je policija pronašla u veoma teškom psihičkom i fizičkom stanju. Milenko i Slavojka Marinković uhapšeni su 17. maja prošle godine, a devojka se od tada nalazi u jednoj sigurnoj kući u Bosni.

  • ns

    24.01.2013 07:41
    Sudiju zatvoriti na 6 godina!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet