Grom udario u crkvu, osmoro mrtvih

U prestonici Malavija Lilongveu je u udaru groma u jednu crkvu poginulo osmoro ljudi, uključujući jedno dete, saopštilo je Ministarstvo zdravlja u toj zemlji.

U prestonici Malavija Lilongveu je u udaru groma u jednu crkvu poginulo osmoro ljudi, uključujući jedno dete, saopštilo je Ministarstvo zdravlja u toj zemlji.

Upravnik hitne službe Čarls Mvansambo je za agenciju AFP izjavio:

- Vernici su prisustvovali misi kad je u crkvu udario grom. Kad je osmoro žrtava bilo dovezeno iz Adventističke crkve sedmog dana u bolnicu ”Kamuzu”, svi su već bili mrtvi - prenela je agencija AFP.

Mvansambo je dodao i da se jedna osoba nalazi na odeljenju intenzivne nege, dok je još 40 ljudi zadržano na posmatranju ili pušteno na kućno lečenje.

Od početka kišne sezone u Malaviju prošlog meseca je u tri odvojena incidenta od udara groma već poginulo troje ljudi.

  • rs

    29.12.2013 11:56
    Zakazali gromobrani,zao mi je mastrsdslih ljudi
  • 29.12.2013 11:36
    ???
    To mi nikada nije bilio jasno. Šta će gromobran na crkvi?
  • PATTON

    29.12.2013 11:30
    Nepažnja ili nestručnost?
    Da Coco, samoopaljenje…
    Tako je jedan moj čistio jogurt, pa je došlo do samoopaljenja. Tom prilikom je jogurt rikoširao od zid i pogodio drugara dva puta u predelu grudnog koša, što je i bio uzrok prostrelne promaje…
    Oće to kada se nestručno ili nepažljivo čisti oružje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet