Putin naredio jačanje graničnih snaga sa Ukrajinom

Predsednik Rusije Vladimir Putin naredio je da se ojačaju granične snage između Rusije i Ukrajine kako bi sprečili ilegalne prelaske granice.

Predsednik Rusije Vladimir Putin naredio je da se ojačaju granične snage između Rusije i Ukrajine kako bi sprečili ilegalne prelaske granice.

Zvanični Kremlj je saopštio da je predsednik Rusije tražio da se preduzmu sve neophodne mere za jačanje državne granice sa Ukrajinom da bi zaustavili sve ilegalne prelaske granice.

Zapadne zemlje od početka ukrajinske krize zameraju Rusiji da se njihove oružane snage nalaze na teritoriji istočne Ukrajine, dok zvanična Moskva te tvrdnje negira.

S druge strane, za sve Ruse koji su u Ukrajini i žele da se evakuišu iz područja zahvaćenih sukobima, zvanična Moskva nudi pomoć i evakuaciju.

  • rodoljub

    07.06.2014 18:11
    oprez
    Rusija mora da spreci ubacivanje provokatora i diverzanata iz Ukrajine u Rusiju. NATO i CIA su preuzeli kompletno vodjenje svih akcija protiv Rusije. ( bespilotne letilice su njihove ). Porosenko je obican pijun i marioneta i sluzi samo za davanje izjava koje mu oni napisu, a komandovanje i vodjenje vojnih operacija je u rukama NATO i CIA . Rusija ce, pre ili kasnije, morati ozbiljnije da intervenise, jer NATO monstrumi su se veoma zahuktali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet