FOTO: Jedan povređen u udesu na Detelinari

Na uglu Kornelija Stankovića i Trga Majke Jevrosime sinoć se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba povređena.
Na uglu Kornelija Stankovića i Trga Majke Jevrosime sinoć se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba povređena.

Kako za 021.rs navode svedoci, u sudaru su učestvovali jugo i dostavno vozilo.

Hitna pomoć je brzo došla i prevezla jednu osobu u Urgetni centar.

Zbog policijskog uviđaja, jedno vreme je na ovoj raskrsnici bilo manjih saobraćajnih gužvi.

Podsetimo da se juče prepodne na uglu Bulevara oslobođenja i Danila Kiša dogodila nezgoda u kojoj je povređen biciklista.

  • 25.02.2015 16:32
    Joooj,svi ste mi vi predobri i bezgrešni u saobraćaju!!!

    Kako padne malo kiše u Novom Sadu,odjednom se svi u saobracaju zaglupe,uspore,vuku se ko creva,ne znaju odakle su krenuli,i kud su posli,naprave gužve,ma najgori ste bre vozači,bas svi vi sto mi ovde pametujete!!!

    Mars na selo,ako vam sve smeta.
  • Ma

    25.02.2015 08:12
    Zatvaraj!
    Momci koji razvoze pice za caribic rade za 20.000 dinara, a imaju pola sata da isporuce picu. Gazda im ugradio tajmer. Ako ne stignu za pola sata, pica je musteriji besplatna, a oni je placaju.
    Zatvaraj piceriju!
  • Tarzan

    25.02.2015 07:08
    Skoro sva dostavna vozila (uglavnom dostavljaci hrane) jurcaju u gradu kao nenormalni i niko ih ne sankcionise. Mozda policija prima mito u obliku hrane od njih?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija