Stefanović u trci za predsednika Srbije

Borislav Stefanović biće kandidat DS-a za predsednika Srbije.
Borislav Stefanović biće kandidat DS-a za predsednika Srbije, dok će Bojan Pajtić pokušati da osvoji mesto premijera.

To je dogovoreno na nedavnom sastanku DS-a, uprkos protivljenju pojedinih demokrata.

"Borko zato nije ni ušao u Pajtićevu "vladu u senci". Pajtić ga je pozvao da čuje kakvi su mu planovi. Dogovorili su se da Pajtić bude nosilac liste na parlamentarnim izborima, a da Stefanović bude kandidat za predsednika. To mu je ponudio kako bi ga zadržao u stranci", kaže izvor "Kurira".

Ideji se, prema pisanju ovog lista, suprotstavila Gordana Čomić jer je ona želela da postane predsednica Srbije. Među onima koji su se protivili bio je i Branimir Kuzmanović.

Podsetimo, pre nekoliko dana predsednica Demokratske stranke Srbije Sanda Rašković Ivić izjavila je da namerava da se 2017. kandiduje na izborima za predsednicu Republike.

  • nada

    28.02.2015 23:30
    nada
    Puna podrška Stefanoviću za predsednika, iako glasam za Radulovića !
  • ns ja

    27.02.2015 12:14
    bojim se
    SA ovakvim kadrovanjem DS-a, bojim se da će SNS opet sa 21 % lako osvojiti apsolutnu vlast na izborima!? Kakva demokratija vladaš totalitarno i apsolutno sa 25% osvojenih glasova.. AA? Međutim kad vidim ko bi i šta hteo da bude, ja ću belo da išaram pa neka crni đavo dođe, nije moja greška!
  • svan

    27.02.2015 02:19
    Kad vec hoce DS da formira vladu u senci, Stefanovic bi mogao da bude predsednik u senci. Koliko ovi samo zude za vlascu, osladilo im se.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija