Dveri: Srbija da dobije patriotsku vladu

Pristalice pokreta Dveri danas su u centru Beograda protestvovali protiv politike Vlade Srbije i najavili da će takve skupove održavati svuda po Srbiji sa ciljem da do kraja godine budu raspisani vanredni parlementarni izbori.
Pristalice pokreta Dveri danas su u centru Beograda protestvovali protiv politike Vlade Srbije i najavili da će takve skupove održavati svuda po Srbiji sa ciljem da do kraja godine budu raspisani vanredni parlementarni izbori.

Tokom protesta, koji je počeo ispred zgrade vlade u prisustvu jakih policijskih snaga nije bilo incidenata, a okupljeni su uz zastave Dveri uglavnom nosili i transparente sa likom ruskog predsednika Vladimira Putina. Uz oštre kritike politike vlade i premijera, predstavnici Dveri su najavili da je protest prvi u nizu okupljanja po Srbiji, a čiji je cilj da do kraja godine "vlada padne i budu raspisani vanredni parlamentarni izbori".

Predstavnik Dveri Boško Obradović je istakao i da je cilj da posle tih izbora Srbija dobije patriotsku vladu istakavši da je Srbiji dosta ponižavanja i vređanja "i najveće prevare zvane Srpke napredna stranka".

Zaustavljanje puta Srbije u EU i NATO i okretanje Rusiji, poništavanje Briselskog sporazuma, raskid saradnje sa MMF, vraćanje plata i penzija na prethodni nivo, oslobađanje medija a posebno RTS-a, neki su od zateva Dveri koji su predastavnici tog porketa predali na portirnici vlade.

Oni, kako je navedeno u zahtevima koje je pročitao predstavnik Dveri Vladan Glišić traže i da se Telekom i EPS ne privatizutuju, da se ispunene zahtvi prosvetnih radnika, zaštiti domaća poljoprivreda. Protest, koji je počeo ispred zgrade vlade završen je ispred sedišta RTS-a u Takovskoj ulici gde je od rukovodstva javnog servisa zatraženo da i predstavnici Dveri budu zastupljeni u programu.
  • 21.03.2015 21:27
    Republika Vojvodina
    Vi lepo niste normalni,pa vi ste bre uzas ove drzave kupite stvari i pothhitno da se vratite u vase licke kordunske i ostale zabiti pa tamo srbujte i sprovodite te ekstremisticke nenormalne ideje...
    Fuj bre!
  • 21.03.2015 19:54
    Kada ce ovi ruski patriJoti shvatiti da to vise nije In cak i kod Srbova?
  • Peca

    21.03.2015 16:09
    Ocemo da biramo!
    Raspisite medjunarodni tender za upravljanje drzavom. Vi dokazano, niste sposobni. Neka narod referendumom izabere sposobnog diktatora. Stanite na crtu kurdima, pa da vidimo ko je poverljiviji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija