Teške krađe u Sokobanji

Zadržavanje do 48 sati određeno je M. P. (31) i R. P. (25) iz Niša zbog sumnje da su izvršili dva krivična dela teška krađa u Sokobanji, saopštila je Policijska uprava u Zaječaru.
Zadržavanje do 48 sati određeno je M. P. (31) i R. P. (25) iz Niša zbog sumnje da su izvršili dva krivična dela teška krađa u Sokobanji, saopštila je Policijska uprava u Zaječaru.

Osumnjičeni se terete da su, u toku noći, obili jednu prodavnicu u Sokobanji, a dok su obijali drugu, na osnovu dojave, policija ih je zatekla na licu mesta.

Protiv njih će biti podneta i krivična prijava za krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje, jer su, kako se navodi u saopštenju, "ometali hapšenje".

Uhapšeni će sutra biti sprovedeni uz krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Srbija je jasna - Tajvan je Kina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom svečanog dočeka predsednika Kine Si Đinpinga da Beograd ima jasne stavove po pitanju kineskog teritorijalnog integriteta.

Evropa danas slavi Dan pobede nad fašizmom

U Evropi se danas, 8. maja obeležava Dan pobede nad fašizmom u znak sećanja na dan kada je 1945. stupila na snagu bezuslovna kapitulacija Nemačke u Drugom svetskom ratu.