Srbi se obračunali nasred ulica Beča

Austrijska policija saopštila je da traga za jednim Srbinom koji je u nedelju u Beču iz kola pucao na svog brata.
Austrijska policija saopštila je da traga za jednim Srbinom koji je u nedelju u Beču iz kola pucao na svog brata.

Otac (44) i sin (26) šetali su ulicama grada kada je na njih na trgu Dornplac iz srebrnog "mercedesa" suvozač ispalio nekoliko metaka.

Njih dvojica su počeli da beže, a automobil ih je sledio sve vreme i pucnjava iz njega je nastavljena, prenosi austrijska štampa. Pet puta je muškarac, za kojeg je 44-ogodišnji Srbin rekao da se radi o njegovom bratu (39), pucao na njega.

Portparol bečke policije Paul Ajdenberger preneo je da je u pucnjavi korišćen pištolj kalibra 9 milimetara, da je jedan metak pogodio žrtvu u nogu i naneo joj teže povrede. "Osumnjičenima je uspelo bekstvo i za njima se traga", kazao je on.

Policija je obaveštenje o pucnjavi dobila od svedoka ove potere kolima kroz ulice Beča. Motiv za ovaj, potpuno filmski obračun, nije poznat pošto je žrtva najpre govorila o verbalnoj raspravi, ali je potom povukla tu izjavu, prenose mediji.
  • Neko

    22.06.2015 21:44
    @Trden
    Ti modeli automobila su uobičajeni u Beču, i zemlji kao što je Austrija uopšte. Voze ih i mogu da ih priušte i doktori i čistači ulica. Problem je u tome što smo mi ovde tolika sirotinja pa mislimo da su ona "statusni simboli" i tamo preko, kao što su na žalost kod nas...kad "seljana" dođe ovde da se pokaže kako joj je kao super i kako su kao "bolji" od sirotinje ovde.
  • 22.06.2015 20:43
    Izvozimo seljanu.
  • Trden

    22.06.2015 18:57
    Smrtne kazne za sramocenje Srbije
    uvedite smrtne kazne za ove primitivce koji i dalje sramote posten narod Srbije.
    Bec. WOW pazi disertaciju mozes napraviti kojim kolima se sluze seljacine i kukavice: Audi, Mecka, Bmw. pazi da mi poklonite te aute nebi ih vozio jer stoka po Novom Sadu samo pogledajte kako voze i koji modeli automobila.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija