Presvukli se u policajce, opljačkali i pretukli momka

Dvojica momaka iz Temerina presvukli su se u policajce i opljačkali jednog jednog građanina iz istog mesta.
Dvojica momaka iz Temerina presvukli su se u policajce i opljačkali jednog jednog građanina iz istog mesta.

Uhapšeni S. J.(22) i D. K. (21), obojica iz Temerina, osumnjičeni su da su došli do stana jednog meštanina, lažno se predstavili kao policija, a zatim mu, kada je otvorio vrata, silom oteli ključeve stana i - kutiju cigareta.

Osumnjičeni su i da su mu oteli novac i teško ga povredili.

Dvojica osumnjičenih će, uz krivičnu prijavu, biti dovedena na saslušanje sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu.

  • kawasaki

    06.07.2015 20:00
    kawasaki
    strasno.ko sta,ko gde ta dvojica.i stalno oni.ima li zakona u temerinu?tesko..ma ja bi njih na par godina ili dozivotna ko u americi.vedre i oblace ulicama
  • 01.07.2015 11:13
    samo jedna kazna je pravda
    Cetvorica duplo jacih od te dvojice da ih prebiju kao macke i polome im obe ruke. A postoji razlog i "zasto" je ovo adekvatna kazna, ko ima zdravog razuma shvatice. Mozda treba i ostrija kazna ovo, je minimalno sto mora biti uradjeno da bi pravda bila zadovoljena.
  • Otac - ogorcen

    01.07.2015 06:15
    Sramno
    Ja sam inac otac jednog od njih, mogu vam reci da sam zgrozen onim sto su ucinili.Zaomi je momka koji je imao neprijatnosti sa tom dvojicom napasnka i zelim mu brz oporavak bez posledica.Sto se tice te dvojice nasilnika treba ih adekvatno kazniti da im vise nikada nepadne na pamet da pomisle na tako nesto,a kamoli da pocine.Smatram da je bezbednost u Temerinu ravna "O" pa bih zamolio gspodina Dj.Zigu i policiju da malo vise se pozabave ponasanjem omladine i bezbednosti u Temerinu jer se mnogo toga dogadja,a prolazi nekaznjeno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija