Srpski tenkisti najbolji u Rusiji

Srpski tenkisti ubedljivo najbolji u prvoj trci prve etape takmičenja na Međunarodnim vojnim igrama u Rusiji.
Srpski tenkisti ubedljivo najbolji u prvoj trci prve etape takmičenja na Međunarodnim vojnim igrama u Rusiji.

Kao i prošle godine, Tenkovski biatlon privukao je najveći broj učesnika, ukupno 13. Ove godine posade Vojske Srbije takmiče se na tenkovima žute boje. Prva posada naših tenkista vozila je juče, i u konkurenciji Tadžikistana, Venecuele i Nikaragve zauzela ubedljivo prvo mesto. U drugoj vožnji tim Rusije je, očekivano, bio najbolji. Rezultati individualne trke koji će odlučiti kojih osam reprezentacija ide u polufinale, biće poznati u sredu popodne.

Međunarodne vojne igre 2015. otvorio je juče ministar odbrane Ruske Federacije general armije Sergej Šojgu na poligonu "Alabino" kod Moskve. Na ceremoniji otvaranja nastupilo je nekoliko stotina umetnika, sportista i vojnika, a najveću pažnju izazvao je nastup akro-grupe Ruski vitezovi na avionima "suhoj-27".

Međunarodne vojne igre održavaju se od 1. do 15. avgusta u deset republika Ruske federacije i na njima učestvuje 57 ekipa iz 17 država i 20 grupa posmatrača iz šest zemalja. Vojske članice NATO ne učestvuju na igrama. Ekipe će se takmičiti u ukupno 14 različitih disciplina ili takmičenja koja obuhvataju gotovo sve rodove konvencionalne vojske.

  • 02.08.2015 12:46
    Догодине у Книну
  • 02.08.2015 09:58
    Hahahaha! Znaci njijov tenk je upalio za razliku od ruskih.
  • Weteran

    02.08.2015 09:03
    Armija
    Vratiti redovno služenje vojnog roka.
    Hitno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija