Glumac Ljubivoje Tadić o nesreći: Minut me delio od ponora

Samo je trenutak nedostajao da i moja sestra bude spasena, ali isto toliko i da ja izgorim, kaže glumac Ljubivoje Tadić.
Samo je trenutak nedostajao da i moja sestra bude spasena, ali isto toliko i da ja izgorim, kaže glumac Ljubivoje Tadić.

"Oporavljam se, bolje mi je. Trenutno sam na kućnom lečenju, u bolnicu idem samo na previjanja. Mama je još tamo", priča glumac, prvak Drame nacionalnog teatra i bivši upravnik kuće.

U tragediji koja se desila polovinom jula u njegovom stanu na Vračaru u Ulici Koče Kapetana, poginula je njegova sestra Maja, a on i majka Mirjana su zadobili ozbiljne povrede.

Informacija da je vatra izbila zbog upaljene sveće, budući da je porodica uglednog umetnika živela bez struje, dodatno je potresla javnost.

"Pored opekotina najveći problem su mi zadavale respiratorne smetnje. Na sreću imam jako srce. Sarađivao sam sa lekarima čak i kada nisam znao gde se nalazim. Imam još bolove. Desna strana lica i uho su mi bili zahvaćeni plamenom ali su bez operacije uspeli tretmanom da saniraju povrede", rekao je Tadić za "Novosti".

Glumac je najavio da će se poslu vratiti već 10. avgusta u Barajevu sa predstavom "Čujte Srbi".

  • gorki

    04.08.2015 14:47
    samo neka vucic ima sve sto mu treba. gospodi pomiluj.
  • 04.08.2015 12:45
    Drago mi je da se oporavlja.
    Ostalo je nejasno da li su ukućani živeli bez struje? EPSje demantovao da je stan bio isključen!!
    Neću da verujem da su Tadićevi živeli ( po nekima godinama ) bez struje.
  • Čitalac

    04.08.2015 12:04
    @Anonimus
    Iskreno žalim na nesreći koja ga je zadesila. Anonimus da li si čitao i ostale vesti povodom ove nesreće ? Kakve veze ima Srbija sa ovim. Izvini ali kupiti stan od 200 000 evra a nemati posle za priključak el. brojila, za to nemožeš kriviti državu. ( naravno za mnoge druge stvari je kriva )

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija