Tender za organizovanje koncerta Svetlane Ražnatović

Opština Čajetina raspisala javnu nabavku za organizaciju koncerta Svetlane Cece Ražnatović.
Opština Čajetina raspisala javnu nabavku za organizaciju koncerta Svetlane Cece Ražnatović.

U pozivu je navedeno da opština traži nekoga ko bi organizovao Cecin koncert na Kraljevom trgu na Zlatiboru, a svrha njegovog održavanja je ta što bi se "angažovanjem ove estradne umetnice, čija popularnost ne poznaje granice, doprinelo povećanom broju gostiju iz zemalja okruženja", stoji u javnom pozivu.

"Imajući u vidu dosadašnju posećenost ove planinske lepotice tokom letnje turističke sezone, prema proceni Turističke organizacije Zlatibor, ovom koncertu bi prisustvovao veliki broj ljubitelja Zlatibora, kako turista smeštenih na Zlatiboru, tako i stanovništva iz okolnih gradova - Užice, Nova Varoš, Požega ...", navodi se u objašnjenju javne nabavke", piše "Alo".

Poziv za podnošenje ponuda poslat je na adresu jednog ponuđača, jer se primenjuje pregovarački postupak.
  • Ne

    07.08.2015 09:11
    može
    Ne može biti pregovarački postupak, ako se u pozivu traži Organizator koncerta.
    Pregovarački je ok sa Cecom odnosno njenim menadžerom, ali ovde je predmet nabavke Organizovanje koncerta, što znači traži se firma koja će da angažuje obezbeđenje, rasvetu, zvuk......praktično sve da uradi umesto Gradskih službi.
    Ovo je čisto nameštanje posla dotičnoj firmi.

    Neću da ulazim u to da li treba Cecin koncert ili ne.

  • 07.08.2015 08:19
    E Cajetino!!!!!!!Na sta si spala!!!Sto je rekao Basara "Zlatibor je postao seljacki Diznilend"! Od trafika dzizo bidza,neukusne plastike i kica(ima ih 50) koje su ruglo ,bez koncepcije Zlatibora kao turistickog mesta,Sa nekim svetcom na ulazu od 2 metra,svakim dan sve seljackiji i kicerastiji umesto elitng planinskog mesta!
  • 07.08.2015 08:16
    Gedžovanizacija DONE
    Autobus na relaciji NS - BG. Putnici strpljivo slušaju Radio Teheran, a onda, na prve taktove pesme u kojoj Cecava zapomaže "Beograde zagrli me", kondukter od jedno 45 leta raspištolji se, odvrne do daske, digne ruke i zapeva. Jadna gospođa, od jedno 55 - 60 godina, koja je sedela odmah iza njega, nakon početne zapanjenosti, postaje vidno uznemirena, ali ostaje tiha, očigledno očekujući da će ova neprijatnost da se uskoro okonča. Međutim, pesma traje, neki putnici se bune, komentarišu i gospođa se odluči da zamoli vozača da malo utiša radio. Vozač odgovara: "Šta je baba? Ne sviđa ti se naša muzika? Više voliš austrougarsku glazbu?". Putnici koji su se njihali u taktovima kulturnog genocida odobravaju, neki psuju majke ustaške, a oni koji su se bunili - sabili glavu među ramena i ćute, jer još mogu i batina da dobiju... Jer, ko sme da ne voli Cecavu?
    Btw, prevoznik je bio Lasta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni na Horgošu čekaju šest sati

Teretna vozila na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Horgoš čekaju šest sati, dok je zadržavanje kamiona na prelazu Kelebija u smeru ka Mađarskoj tri sata.

Vučić: Srbija je jasna - Tajvan je Kina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom svečanog dočeka predsednika Kine Si Đinpinga da Beograd ima jasne stavove po pitanju kineskog teritorijalnog integriteta.