Muškarac teško povređen u udesu na Detelinari

Jedan muškarac teško je povređen u saobraćajnoj nezgodi koja se desila juče ujutru na Detelinari, dok je jedna biciklistkinja lakše povređena na Grbavici.
Jedan muškarac teško je povređen u saobraćajnoj nezgodi koja se desila juče ujutru na Detelinari, dok je jedna biciklistkinja lakše povređena na Grbavici.

Prvi udes desio se juče oko 11:30 časova na Detelinari na uglu Stevana Mokranjca i Brace Popović, preko puta benzinske pumpe "Piramida". Tom prilikom teško je povređen N.S. (54) iz Karavukova, koji je zbog politraume i u besvesnom stanju prevezen u Urgentni centar.

Prema rečima prolaznika, na nesrećnog pešaka naleteo je "fijat saičento" novosadskih tablica kojim je upravljala žena. Od siline udarca muškarac je odbačen desetak metara od pešačkog prelaza. U Kliničkom centru Vojvodine kažu da je povređeni muškarac smešten na odeljenje intenzivne nege i da se nalazi pod stalnim lekarskim nadzorom.

U toku popodneva desila se još jedna saobraćajna nezgoda i to oko 16:45 časova na Grbavici, na uglu Maksima Gorkog i Bulevara oslobođenja. Tom prilikom je povređena biciklistkinja stara 45 godina. Ona je zbog povreda u predelu potkolenice prevezena u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

  • goxns

    08.10.2015 09:36
    ...
    kakva je saobraćajna kultura i znanje u novom sadu, sreća je što ovakvih nesrećnih slučajeva nema više

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija