Dvadesetogodišnjak iz Šapca obljubio petogodišnjakinju

N. B. (20) iz Šapca sumnjiči se da je šestog juna obljubio devojčicu staru pet godina.
On je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Šapcu, i određen mu je pritvor do 30 dana.
 
Kako je RTS-u potvrđeno, zločin se dogodio u kući u kojoj osumnjičeni živi sa bakom. Devojčicu je obljubio u trenutku dok su se njeni roditelji nalazili u drugoj prostoriji. Odmah je uhapšen.
 
Nezvanično, osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem. Kazna za obljubu deteta je od tri do 12 godina zatvora.
  • Čučuk Stana

    10.06.2017 15:23
    Kratak postupak
    Ne bi se taj meni belog dana nagledao!!
  • Cane

    10.06.2017 07:50
    Ko piše ove zakone ejjjj kazna od 3-12 god zatvora???? Ma 40 god teške robije bez prava pomilovanja ili vešala i to javno!!!!!
  • Koko

    09.06.2017 17:52
    ??????
    U kojoj je to normalnoj državi kazna za ovakav zločin tri do dvanaest godina? Ah, da, u OVOJ "državi" :( Umesto teške i duge robije ovo je ovakvim manijacima maltene podstrek... Računaju da će pre izaći nego što su u zatvor otišli!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Srbija je jasna - Tajvan je Kina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom svečanog dočeka predsednika Kine Si Đinpinga da Beograd ima jasne stavove po pitanju kineskog teritorijalnog integriteta.