Klizavi kolovozi, radovi na više deonica

Vozače danas očekuje pojačan intezitet saobraćaja na putevima ka Makedoniji, Crnoj Gori kao i na svim ostalim frekventnijim putevima u Srbiji, a promenljivo vreme uz kišu usloviće ponegde mokre kolovoze, pa Auto-moto savez Srbije poziva vozače da voze oprezno i kad osete znake umora prave pauzu na putu.
Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 20 minuta.
 
Danas u periodu 7-13 časova, u Beogradu će se izvoditi radovi na zameni pregorelih sijalica, na delu autoputa I A reda broj 1, od Mostarske petlje do Autokomande, u oba smera. Radovi će se izvoditi u pokretu i u toku izvođenja radova za saobraćaj će biti privremeno zatvorena krajnja leva preticajna saobraćajna traka.
 
Završeni su radovi na presvlačenju kolovoza u okviru radova na sanaciji mosta Krivaja, na delu državnog puta I A reda broj 1, odmah nakon petlje Feketić i saobraćaj je normalizovan na ovom putnom pravcu.
 
Nastavljaju se radovi na asfaltiranju dela državnog puta II A reda broj 170, deonica Rogačica-Bajina Bašta. Za vreme izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila uz postavljenu semaforsku signalizaciju.
 
Zbog radova na izgradnji bočnih naplatnih stanica na petljama Sirig i Zmajevo, od 16. juna do 1. septembra doći će do obustave saobraćaja, na državnom putu I A reda broj 1, na petljama Sirig i Zmajevo. Saobraćaj će za vreme trajanja radova biti preusmeren na petlje: Vrbas, Srbobran 2 i petlju Novi Sad.
 
Zbog radova na redovnom održavanju mostova preko Crnih Bara na auto-putu Beograd - Niš, koji se nalaze između Jagodine i Ćuprije, biće promenjen način odvijanja saobraćaja.
 
Radovi će se izvoditi u fazama. U prvoj fazi, predviđeni su radovi u smeru ka Beogradu zbog kojih će saobraćaj biti obustavljen u ovom smeru i preusmeren na suprotnu stranu auto-puta na smeru ka Nišu, kojim će se saobraćaj odvijati dvosmerno.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Srbija je jasna - Tajvan je Kina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom svečanog dočeka predsednika Kine Si Đinpinga da Beograd ima jasne stavove po pitanju kineskog teritorijalnog integriteta.

Evropa danas slavi Dan pobede nad fašizmom

U Evropi se danas, 8. maja obeležava Dan pobede nad fašizmom u znak sećanja na dan kada je 1945. stupila na snagu bezuslovna kapitulacija Nemačke u Drugom svetskom ratu.